Tempauksen pesiskoululla jättimenestys

6.7.2009

Hutunkeitosta kaikki alkaa...
Hutunkeitosta kaikki alkaa...
Pieniä pelaajanalkuja opastamassa pesiskoulun ohjaaja Essi Kylli.
Pieniä pelaajanalkuja opastamassa pesiskoulun ohjaaja Essi Kylli.
Juoksujakin päästiin juhlimaan.
Juoksujakin päästiin juhlimaan.

Juuri päättyneessä pesiskoulussamme liikkui ennätyksellisesti lähes 90 lasta.

Pesiskoulumme suosio yllätti iloisesti pesiskoulurehtorin ja muun seuraväen. Pitkin kevättä tehty valmistelutyö ei mennyt todellakaan hukkaan. Olihan uutta pontta pesiskoulun järjestämiseen hankittu ihan pesäpalloliiton järjestämältä kurssilta.

Juhannuksen molemmin puolin toimineessa pesiskoulussa pääsivät 6-13-vuotiaat lapset kokeilemaan pesiksen lajitaitoja superin naisten ja b-tyttöjen opastamana reilun 20 tunnin ajan. Toimintaa järjestettiin kolmella kentällä; Tyrnävän tekonurmella, Murrossa sekä ensi kertaa myös Limingassa.

Opittuja taitoja pesiskoululaiset pääsivät kokeilemaan sunnuntaina 5.7. Kempeleen Kirin kanssa yhteistyössä järjestetyssä turnauksessa. Pilvinen ja hieman kolea sää ei pelaajia haitannut. Pääsiväthän kaikki pelaamaan ihan oikeaa pesistä Sarkkirannan stadionalueella. Lopputuloksilla ei ollut niin väliä -iloittiin pienistä onnistumisista ja itse pelaamisesta.

Hieman haikeina poistuttiin kentältä pesiskoulun päättyessä. Moni kyselikin jatkosta ja joukkueessa pelaamisesta. Tempauksen tämän kesäisiin joukkueisiin pääsee tutustumaan, kun ottaa yhteyttä vetäjään tai pesiskoulun rehtoriin, Päivi Hannuniemeen. Uusia joukkueita ryhdytään muodostamaan elokuun puolella, jolloin pesiskoululaisten vanhemmat kutsutaan vanhempainiltaan. Ilmoittelemme asiasta sähköpostitse ja nettisivuillamme.Lisätietoja: /pesapallo/pesiskoulu/