Nuorisoleiri Oulussa 26.7.-31.7.2015

29.7.2015

Tempauksen C-tytöt tuulettavat jatkoon pääsyä.
Tempauksen C-tytöt tuulettavat jatkoon pääsyä.

Tempauksen C-tytöt kahdeksan parhaan joukkoon. Otteluraportit alkulohkon peleistä. Lisää kuvia tulossa myöhemmin.

Harhan verran parempi

Hyvinkään Tahko 1 –­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Tyrnävän Tempaus (7-8)

Leirin ensimmäinen ottelu pelattiin sunnuntaina 25.7. Oulunsalon pesäpallokentällä. Vastaan asettui Hyvinkään Tahko. Hyvinkää aloitti sisällä ja siirtyi harhaheiton turvin 1-0 johtoon. Tyrnävä teki kuitenkin tarvittavat palot ja näin Tahko ei ensimmäiseltä sisävuoroltaan yhtä enempää juoksuja saanut. tyrnävän ensimmäisellä sisävuorolla alkoi tapahtua, kun ensin Maria Kaakinen löi ja Jenni Marjomaa toi tilanteen yhteen yhteen. Sitten Tempauksen sisäpeli alkoi rullaamaan. Laura Jaakola löi kaksi ja Emmi Hannuniemi kolme, joista yksi oli kunnari. Ensimmäisen sisävuoron kruunasi Tyrnävän seitsemäs juoksu jonka löi Jenni Marjomaa ja toi Emmi Hannuniemi. tilanne oli Tyrnävälle 1-7. Seuraavilla vuoropareilla Tahko rakensi tasaisesti tilanteita ja onnistui myös kotiuttamaan niistä, pitäen samalla Tyrnävän nollilla. Viimeisen vuoroparin tasoittavalle lähdettäessä oli tilanne tasan 7-7. Tyrnävälle voittojuoksun toi Maria Kotila, Tahkon ulkokentän heitettyä pallon kakkospesästä ohi.

 

Tyrnävälle toinen voitto

Espoon Pesis 1 – Tyrnävän Tempaus (0-14)

Maanantaina aamusta pelatussa toisessa leiriottelussa Tyrnävä esitteli tappavan tehokasta sisäpeliänsä vakuuttavasti. Ensimmäisellä sisävuorolla Tempauksen 0-2 johtoon vei Maria Kaakinen, juoksujen tuojina olivat Jenni Marjomaa ja Annika Palo. Seuraavalla sisävuorolla Tyrnävä jatkoi loistosuorituksiaan ensin Annika Palo löi kaksi ja sitten Maria Kaakinen, Meri Nyman, Maria Kotila ja Iida Keränen jokainen yhden. Tilanne Tempaukselle 0-8. Seuraavalla sisävuorolla Tyrnävä teki kuusi lisää. Tyrnävän juoksuista vastasivat Maria Kaakinen, Meri Nyman sekä Laura Korkala. Tyrnävä pystyi jättämän vastustajansa nollille ja loppulukemiksi jäikin 0-14.

 

Uskomattoman nousun kautta voittoon

Seinäjoen Maila-Jussit 99 – Tyrnävän Tempaus (4-6)

Ensimmäisellä ulkovuorollaan Tempaus onnistui loistavasti pitämään Maila-Jussit aisoissa. Tyrnävän ensimmäisestä palosta vastasi ensimmäisen pelinsä kahteen vuoteen pelannut, loukkaantumisista kärsinyt Nelli Haapalainen. Sisälle päästyänsä Tempaus takoi kaksi juoksua. Ensin Laura Kekkonen löi ja Jenni Marjomaa toi, sitten Maria Kaakinen löi ja Annika Palo toi. Tilanne oli 0-2. Seuraavalla vuoroparilla Seinäjoki tasoitti tilanteen ja nollasi Tyrnävän yritykset. Kolmanella vuoroparilla SMJ siirtyi 4-2 johtoon. Neljännen vuoroparin aloittavalla Tyrnävän ulkopeli kesti ja viimeiselle sisävuorolle siirryttiin Seinäjoen johtaessa 4-2. Tyrnävän nousun käynnisti Nelli Haapalainen kunnarillaan. Kahden palon tilanteessa lyömään astellut Maria Kaakinen iski Tyrnävälle voiton puhkaisemalla kakkosrajan. Tuloksena kolme juoksua, joista yksi oli kunnari. Näin Tyrnävä nappasi kaksi pistettä jälleen.

 

Kankaanpää tällä kertaa kovempi

Tyrnävän Tempaus – Kankaanpään Mailajuniorit 1 (5-9)

Tyrnävä aloitti sisällä ja onnistui siirtymään 1-0 johtoon. Juoksun Tyrnävälle tehtailivat mailan varressa ollut Laura Korkala ja kotiin kirmannut Laura Kekkonen. Tyrnävän ulkokenttä kesti ensimmäisellä vuorolla ja toiselle vuoroparille lähdettiin 1-0 johdossa. Toisella vuoroparilla Mailajuniorit esittivät vahvaa sisäpeliä ja siirtyivät 1-5 johtoon. Kolmannella vuoroparilla tyrnävä onnistui ensin kaventamaan tilanteeksi 3-5, mutta Mailajuniorit tekivät neljä juoksua ja näin ollen tilanne oli viimeiselle vuoroparille mentäessä 3-9. Tempaus onnistui vielä kaventamaan tilanteen 5-9, mutta Mailajuniorit olivat tällä kertaa hiukan parempia.

 

Paikalliskamppailusta jatkoon

Tyrnävän Tempaus – Kempeleen Kiri C-00 (5-1)

Jännittävässä paikalliskamppailussa oli tärkeät pisteet jaossa. Voitolla tai tasapelillä jatkoon menisi Tyrnävä, tappiolla taas jatkoon etenisi Kempele. Tyrnävä aloitti sisävuorolla ja siirtyi 1-0 johtoon. Toisella vuoroparilla Tyrnävä vankisti asemiaan järjestämällä tilanteeksi 2-0. kolmannen Vuoroparin jälkeen tilanne oli Tyrnävälle 3-1 ja ulkopelin, sekä sisäpelin ollessa vahvaa sinetöi Tyrnävä neljänellä vuoroparilla loppulukemiksi 5-1.

 

Tempaus sijoittui alkulohkossaan toiseksi ja pääsi näin ollen pelaamaan paikasta välieriin.

Seuraavat ottelut:

29.7. klo. 8.30 Rauman Fera 1 – Tyrnävän Tempaus, Kaakkurin tekonurmi. 

29.7. klo. 13.00 Tyrnävän Tempaus – Kempeleen Kiri C-99, Oulunsalon pesäpallokenttä.

30.7. klo. 8.30 Porin Pesäkarhut punaiset – Tyrnävän Tempaus, Kaakkurin tekonurmi.