Tule mukaan pesikseen

Pesäpallo on Suomen kanssallislaji ja Tyrnävälläkin on jo pitkät perinteet pesäpallon parissa. 

Pesäpallo on tarkoitettu kaiken ikäisille alkaen aina pesiskerhosta.  

Pesäpallossa valmentajat valmentavat joukkueitaan. Talvikausi harjoitellaan halleissa ja liikuntasaleissa, hiotaan tekniikkaa ja kasvatetaan taitotasoa.

Talven aikana joukkueet pelaavat myös harjoitusturnauksia ja treenaavat valmentajien tekemän harjoitussuunnitelman mukaisesti niin laji, fysiikka kuin myös kestävyyttä.  

Kevään koittaessa harjoitukset siirtyvät ulos. Kevään ensimmäiset turnaukset käynnistyvät ja on aika aloittaa aluesarjan pelit. Junioreiden kohokohdat kesäisin ovat alue- ja valtakunnalliset leirit, joihin lähdetään yhdessä joukkueen kanssa.

Joukkueissa valmentajat auttavat jokaista, joten kaikki huomioidaan!  

Pesis joukkueisiin ilmoittaudutaan jojon, valmentajan tai yhteydenottolomakkeen kautta. Joukkueeseen tullessa, voi harrastaja kokeilla lajia aina muutaman kerran ilmaiseksi. Mukaan voi liittyä pitkin kautta!

Joukkueita vetää koulutettu/koulutetut ohjaajat. He toimivat yhdessä joukkueenjohtajien kanssa yhdyshenkilönä vanhempien suuntaan ja jakaa informaatiota. Seuran ohjaajilla on yleensä kokemusta pesäpallosta, lasten ohjauksesta ja useimmilla heillä on pelaajatausta. 

Pesäpallon perusvarusteet ovat:
* Kypärä
* Pesäpallomaila
* Juomapullo
* Piikkarit
* Talvella sisäpelikengät
* Alupaita pelipaidan alle

Peliasut tulevat seuran puolesta.

Kysy lisää kausi- ja muista maksuista yhteydenottolomakkeen kautta tai joukkueiden joukkueenjohtajilta / valmentajilta. 


Kiinnostuksen kohde *
Yhteydenotto *