B-tytöt nuorten superissa ylempään loppusarjaan

6.6.2016

Lippo ei tehnyt tyteläisille voittoa helpoksi, vaan hyökkäsi sisäpelissään yllätyksellisesti.

Tempauksen nuori B-tyttöjoukkue varmisti ma 30.5. viimeisessä alkusarjan ottelussaan paikan ylempään loppusarjaan. Jännittävien vaiheiden jälkeen Lipottarien kakkosjoukkue taipui jaksoin 2-0 (5-3, 3-0).

Ottelu oli molemmille joukkueille tärkeä, sillä puhtaalla voitolla kumpi tahansa raivaisi tiensä ylempään loppusarjan. Tämä näkyi varsinkin kotijoukkueen otteissa. Sisäpeli oli takkuista ja lipon sisäpelihyökkäykset veivät vierasjoukkueen aluksi 2-0  johtoon.

Kolmannessa sisävuorossa kotijoukkueen peli aukesi vierasjoukkueen heittäessä harhaan parin juoksun arvoisesti. Annika Palon kunnari vapautti lopulta tyteläisten pelin ja lipottaret oli eka jaksolla lyöty.

Toisella jaksolla kotijoukkue paransi otteitaan niin sisällä kuin ulkona ja vei jakson selvästi 3-0.

Voitto siis varmisti tyteläisille paikan ylempään loppusarjaan, joka alkaa ti 7.6. Lapualla. Kuuden joukkueen sarjasta neljä parasta pääsee pudotuspeleihin.Tyrnävän ja Lapuan lisäksi ylemmässä loppusarjassa pelaavat Lipottaret1, Kempele1, Susiraja sekä Jyväskylä.