Tempauksen junioreille menestystä alueleireiltä

21.6.2016

F-tytöt keltaiset kultamitalistijoukkue.

Pesiskesä alkoi tempauslaisittain oikein valoisasti, kun juniorijoukkueet kamppailivat alueleirimestaruuksista Muhoksella ja Pattijoella. Myös tuomarileiriläiset onnistuivat työssään muistamisien arvoisesti.

Tyrnävän tempauksen F-tytöt keltaisten joukkue on kulta-joukkue jokaista tyttöä myöten. Tämän osoitti Pattijoen alueleiri, missä nähtiin tyttöjen onnistumisia pelistä toiseen. Kaikki alkusarjan ja ylemmän loppusarjan pelit päättyivät voitokkaasti ja jännittävä ja tiukka  loppuottelukin  IiU:n kovaa F-tyttöjen joukkuetta vastaan saatiin päätökseen hienosti Tyten voitonjuhliin. Hyvä yhteishenki ja tsemppi läpi leirin oli joukkueen voimavara. Onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla.

F-poikien joukkue lähti Pattijoen alueleirille selkeässä haastajan asemassa. Onnistuneiden suoritusten ja hyvän joukkuehengen siivittämänä joukkue kuitenkin voitti yhtä vaille kaikki alkusarjan ottelunsa. Sarja oli todella tasainen kolmen kärkijoukkueen sijoittuessa tasapistein sarjan kärkeen. Lopulta keskinäisten otteluiden keskinäinen juoksusuhde ratkaisi TyTelle finaalipaikan yhden juoksun erolla ennen PattU:a. Jäätävissä olosuhteissa käydyssä finaalissa Oulun Lippo oli parempi. Tuloksena oli kuitenkin hieno hopeamitali, mikä onkin pitkään aikaan paras sijoitus alueleirillä tyrnäväläiselle poikajoukkueelle.

E-tyttöjoukkueen leiri alkoi sateisissa tunnelmissa ja ensimmäisen päivän saldona oli yksi häviö, yksi voitto ja märät pelipuvut. Toisena päivänä tytöt pelasivat kaksi peliä tihkusateessa toisen voittaen ja toisen häviten. Illalla auringon lämmössä he saivat kuitenkin komean voiton ehkä tyttöjen koko leirin hienoimmalla pelillä. Kahden päivän jälkeen pronssi oli käden ulottuvilla. Se vaati kuitenkin voittoa seuraavan aamun pelistä Lippoa vastaan. Tiukan väännön jälkeen Lippo voitti, joten pronssimitalin kohtalo jäi muiden käsiin. Kahdesta viimeisestä pelistä tytöt nappasivat voiton. Molemmat pronssista taistelleet joukkueet Lippo ja Siki hävisivät leirin hopeamitalisteille Pattu Mustalle ja pronssi oli TyTen! 

E-pojat pelasivat viidenneksi kovassa porukassa. Yhteensä kahdeksasta pelistä pojat taistelivat kuusi voittoa. Leirin parasta antia oli huippuonnistumiset ja peleistä opitut asiat. Pojille jäi hyvä fiilis reissusta, joten leiriltä on hyvä jatkaa kohti loppukautta. 

D-tytöt jäivät Fera1 ja OsVa tappionsa vuoksi alkulohkossaan kolmanneksi. Lopullinen sijoitus oli tytöillä kuudes.

D-pojat taistelivat tiensä aina pronssiotteluun saakka, mutta hävisivät Lippo valkoista vastaan pelatun ottelun lopulta niukasti 2-4. Pojat sijoittuivat leirillä neljänneksi.

Tuomarileirillä Muhoksella leirin tyttötuomaripalkinnon sai Petra Matero. Pattijoella poikatuomarina palkittiin Lauri Isokääntä.

Jokaisesta joukkueesta palkittiin myös Onnistuja:

F-tytöt: Emmi Loponen
F-pojat: Konsta Kauppinen
E-tytöt: Henna Mourujärvi
E-pojat: Eetu Haapalainen
D-tytöt: Ella Hannuniemi
D-pojat: Joel Joensuu

Tempaus onnittelee kaikkia mitalisteja ja palkittuja sekä taustajoukkoja!

Isot kiitokset ansaitsevat kaikki leireillä tempausta edustaneet!


 

F-poikien hopeajoukke
E-tyttöjen pronssijoukkue
E-pojat
D-tytöt
D-pojat