Kahdeksas superpesiskausi alkakoon...

9.3.2008

Ensi kaudella Tyrnävän Tempauksessa pelataan pesäpalloa laajalla rintamalla. Naisten edustusjoukkue pelaa Supersarjassa, naisten kakkosjoukkue ykkössarjassa ja B-tytöt Nuorten Supersarjassa. Muutaman vuoden tauon jälkeen kentällä nähdään myös miesten maakuntasarjan joukkue. Juniori-joukkueiden määrä on kasvanut yhdeksään, kun G-ikäisiä lapsia ilmoittautui kahden joukkueellisen verran.

Kun pelikentällä uudistutaan, niin tehdään myös seuran sisällä. Organisaatio-muutos on pieni, mutta merkittävä. Pesäpallojaosto on jaettu kahteen erilliseen jaostoon: superpesikseen ja junioreihin. Muutoksen ansiosta voimavarat voidaan nyt suunnata tehokkaammin useammalle osaalueelle. Uudet jaostot rakentavat seuraan uutta tulevaisuutta. Kaiken toiminnan tavoitteena on pitkäjänteisyys.

Myös naisten edustusjoukkuetta rakennetaan pidemmän ajan projektina. Seurassa rakennetaan sitoutunutta tulevaisuuden joukkuetta, jolla on lähivuosina potentiaalia  menestykseen. Neuvottelut pelinjohdon, valmentajien ja pelaajien kanssa jatkuvat tiiviinä.

Seurassa pidetään tärkeänä, että naisten maakuntasarjan joukkue nousi ykkössarjaan kaudelle 2008. Näin naisten joukkueiden välistä yhteistyötä voidaan tehdä seuran sisällä, mikä on merkittävä asia koko seuran tulevaisuutta, erityisestijuniorityön jatkuvuutta ajatellen.