YleisurheiluKisakausi 2022 M17 sarjassa avattu! 


Kälviä 12.6.2022 

Hienoissa olosuhteissa 53,02m!

Taustat kunnossa, keho terveenä ja mieli virkeenä on taas mukavaa jatkaa itsensä kehittämistä sekä suunnata katseita tuleviin kesän kisoihin!


Oulu Heinäpää 5.7.2022

Oulun Pyrinnön tiistaikisoissa tekemisen meininki! Oma ennätys 59,46! Huippu olosuhteet siivittivät nuorta miestä parhaimpaansa. Nyt vedetään tähän väliin vähän kovempaa harkkaa ja viskotaan keppiä seuraavana Pudasjärven PM kisoissa.


Pudasjärvi 16.7.2022

Harjoituskauden keskellä tulos 56,97! Viilataan vielä hieman tekniikkaa niin hyvä tulee!


SM-kisat Lempäälä 14.8.2022

Hienot puitteet sekä lämmin sää takasivat jännittävän ja kovatasoisen kisan Lempälän urheilukeskuksessa. Kunto oli saatu kohdalleen kauden päätapahtumaan ja hienon sekä rennon tekemisen tuloksena viides sija omalla ennätyksellä 60,96m! Resurssia olisi ollut parempaankin mutta hieman ennen kisoja sairastettu korona antoi kisakumppaneille tasoitusta...

Taas on siis urheilijan polulla otettu uusia askeleita, pieniä mutta merkittäviä. Käydään kuitenkin vielä yhdet heitot tälle kesälle heittämässä ja hyvästellään samalla nuorten sarjojen välineet ja siirrytään siis ensi kaudella aikuisten sarjoihin...Hyvä tästä ajan kanssa tulee. 

Ja taas ISO KIITOS yhteistyökumppaneille sekä seuralle. On etuoikeus harrastaa ja kilpailla kun taustat ja perusasiat on kunnossa...


Yhteistyössä