Pesiskoulu alkaa!

24.5.2009


Ohjaajat ja pesiskoululaiset aloituskiilassa.
Kuva: P.H.
Ohjaajat ja pesiskoululaiset aloituskiilassa. Kuva: P.H.
Radalla pääsi kokeilemaan mm. tarkkuusheittoa.
Kuva: P.H.
Radalla pääsi kokeilemaan mm. tarkkuusheittoa. Kuva: P.H.
Taikurihipan melskettä Limingan junnupesispäivillä.
Kuva: P.H.
Taikurihipan melskettä Limingan junnupesispäivillä. Kuva: P.H.

Tempauksen uudistunut pesiskoulu alkoi vauhdikkaalla Junnupesispäivällä lauantaina 23.5. Tyrnävän tekonurmella sekä Limingan pesäpallokentällä ja säpinää riitti.

Lauantaina 23.5. Tyrnävän tekonurmella ja Limingan pesäpallokentällä kävi vilinä ja vilske, kun reilut viisikymmentä lasta kävi kokeilemassa pesiksen lajitaitoja. Tämä ilmainen junnupesispäivä oli suunnattu kaikille pesiskoulusta kiinnostuneille 6-11-vuotiaille lapsille.
Kentällä jokainen lapsi pääsi kokeilemaan mm.tarkkuusheittoa, syöttämistä, koppeilua, näpyn lyöntiä porttiin sekä ketteryysrataa. Opastamassa ja avustamassa oli tulevan kesän pesiskouluohjaajia eli Tempauksen superin naisia sekä b-tyttöjä. Lasten touhutessa Tempauksen pesiskoulun rehtori, Päivi Hannuniemi, kertoi tarkemmin vanhemmille pesiskoulun sisällöstä.
Päivä sujui pääosin aurinkoisissa merkeissä. Iltapäivän sadepisaratkaan eivät Limingan lapsosten puuhia häirinneet - lähes kaikki vakuuttivat lopuksi tulevansa kesän pesiskouluun!
Tähän mennessä ilmoittautuneiden perusteella on jo varmaa, että ensi kesänä viikoilla 25 ja 26 Tempaus pitää pesiskoulua Tyrnävän tekonurmella, Murrossa ja Limingan pesäpallokentällä.

 

NÄHDÄÄN PESISKOULUSSA!