Tempauksen Linda Kukkohovi Lännen ykkönen B-tyttöjen Itä – Lännessä Kuopiossa

30.6.2009

Linda pelasi loistavan lukkaripelin.
Linda pelasi loistavan lukkaripelin.
Lännen ykköspalkinto
Linda Kukkohovi,
Tyrnävän Tempaus!
Lännen ykköspalkinto Linda Kukkohovi, Tyrnävän Tempaus!

Tempauksen Linda Kukkohovin debyytti B-tyttöjen Itä - Lännessä onnistui erinomaisesti.

Linda pelasi vakuuttavasti sekä sisällä että ulkona. Ensimmäisen jakson Linda pelasi jokerina ja oli suorastaan jäätävä – löi viimeisenä lyöjänä pallon vastustamattomasti kolmospuolelle väliin, josta syntyi Lännen toinen juoksu ja lyöntikierros saatiin jatkumaan.

Länsi vei ensimmäisen jakson 4-1.

 

Toisella jaksolla Linda pääsi lukkaroimaan. Myös ulkopeli onnistui mainiosti ja hän sai vaihtelevilla syötöillään useamman kerran hassutettua Idän pelaajia

Hyvästä lukkaripelistä huolimatta Itä pääsi 3-0 johtoon.
Linda löi  tasoittavalla Lännen ensimmäisen juoksun ja takaa-ajo alkoi, se ei kuitenkaan aivan riittänyt, vaan Itä vei toisen jakson 4-3 ja mentiin Superiin.

 

Supervuoroon Linda vaihdettiin jokeriksi, mutta Länsi ei saanut enää rakennettua tilanteita, eikä hän päässyt yrittämään kotiutusta.

Itä sen sijaan onnistui saamaan yhden juoksun kun pallo sirvahti harmittavasti Lännen ulkopelaajan räpylästä. Näin Itä voitti Supervuoron 1-0 ja koko ottelun 2-1.

 

Ottelun jälkeen Linda kertoi jännittäneensä vähän etukäteen, mutta oli sitten päättänyt pelata hyvin ja nauttia pelistä, siinä hän onnistuikin loistavasti. Tästä osoituksena Lännen joukkueen ykköspalkinto. Onnittelut Lindalle!