Ladyt Kentällä

8.6.2010

Alkuverryttelyssä.
Alkuverryttelyssä.
Tuipe:"Tämä tässä on pesäpallo".
Tuipe:"Tämä tässä on pesäpallo".
Railin tykki puhuu kohta...
Railin tykki puhuu kohta...

Tempauksen järjestämä Lady-Pesis keräsi mukavasti osanottajia jo ensimmäisellä kerralla. Kentällä kirmasi parikymmentä naista, jotka olivat päättäneet ottaa hien irti ja kokeilla löytyykö treeneissä uusia lihaksia.

Osanottajajoukko oli monenikäistä- ja kuntoista. Joku oli kaivanut räpylän naftaliinista, toinen ei ollut sitä vielä ehtinyt sinne laittaakaan, mutta kaikilla oli kova into päästä taas pelaamaan. Vetäjäksi olimme saaneet Tuipe Vittaniemen, joten valmennus oli ihan kohdillaan (Pyysimme kyllä vienosti, että jos ei kuitenkaan vielä ensimmäisellä kerralla tarvitsisi syöksyä..)

 

Alkuverryttelyt hoidettiin kunnialla(?) ja sitten heittoharjoituksiin. Saattoihan se heitto ja kiinniotto hieman hakusessakin olla, ainakin alkuun, mutta mitäs siitä. Hiki tuli kun sai juosta ja hakea palloa milloin vieruskaverin jaloista, milloin toiselta kentältä.

 

Sitten päästiinkin jo harjoittelemaan lyöntejä. Kummasti se tahtoo osua keppiin, kun on sen kerran oppinut. Ja jos ei – niin ensi kerralla sitten… tai seuraavalla.

Kiinniotot onnistuivat toisilla hyvin, toisilla vielä paremmin – onnistuipa joku saamaan kopinkin! 

 

Harjoittelimme myös näpyjä – vaakamailalla- ainakin oli tarkoitus.  Se olikin vaikeaa - mailalla pitää vain työntää – ei lyödä.  Helpommin sanottu kuin tehty.  (Ei meidän kouluaikana tuollaista oltu keksittykään.)

 

Lopuksi olimme pallonheittoviestiä. Kaikki eivät vielä ymmärtäneet sääntöjä, mutta Tuipe lupasi, että saadaan yrittää uudelleen vielä ainakin kerran tänä kesänä. Hiki tuli siinäkin – ja sehän oli tarkoitus.

 

Loppulenkin ja pienen venyttelyn jälkeen lähdimme virkistyneinä kotia kohti. Ensi maanantaina uudestaan.

 

Uusiakin pelaajia mahtuu mukaan, joten tervetuloa kaikki naiset MAANANTAINA KLO 18:00 PESÄPALLOKENTÄLLE.