Tyrnävän Tempauksen syyskokous 27.11.2017 - Vesa Ylitalosta kunniapuheenjohtaja

30.11.2017

Vas. Päivi Hannuniemi, Vesa Ylitalo, Airi Olsbo, Allan Jetsonen 
ja Maija-Liisa Prokkola
Vas. Päivi Hannuniemi, Vesa Ylitalo, Airi Olsbo, Allan Jetsonen ja Maija-Liisa Prokkola

Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2018 toimintasuunnitelmat ja budjetti sekä valittiin johtokunnan jäsenet ensi vuodeksi.

Vesa Ylitalo Tempauksen kunniapuheenjohtajaksi

Tyrnävän Tempaus on kutsunut Vesa Ylitalon seuran kunniapuheenjohtajaksi.

Vesa on toiminut Tempauksessa pitkään eri tehtävissä. Ensin pesäpallojaoston puheenjohtajana v. 1999 - 2003, jonka jälkeen koko seuran puheenjohtajana v. 2004 -2015 eli kaiken kaikkiaan 15 vuotta. Puheenjohtajuuden jätettyään hän on ollut aikuisurheilijoiden yhdyshenkilönä pari vuotta ja on jatkossa lupautunut toimimaan yleisurheilujaostossa.

Huomionosoitus myönnettiin Tempauksen syyskokouksessa. Tempauksen nykyinen puheenjohtaja Allan Jetsonen kiitti Vesa Ylitaloa aktiivisesta toiminnasta Tempauksen hyväksi. Jetsosen mukaan Vesan rinnassa sykkii ”Tempaus-sydän”.

Omassa puheenvuorossaan Vesa Ylitalo kertoi arvostavansa huomionosoitusta suuresti ja kertoi, että mielestään hän on saanut Tempaukselta enemmän kuin mitä itse on seuralle antanut.

Myös ennen Vesa Ylitaloa Tempauksessa pitkään puheenjohtajana toiminut Kari Salmenhaara on Tyrnävän Tempauksen kunniapuheenjohtaja.

 

Airi Olsbo – yli 30 vuotta johtokunnan jäsenenä

Seuran pitkäaikainen taloudenhoitaja ja johtokunnan jäsen Airi Olsbo jäi reilun 30 vuoden jälkeen pois johtokunnasta. Airi on aloittanut Tempauksessa 80-luvun alkupuolella hoitaen aluksi seuran kirjanpitoa siirtyen pian myös johtokunnan jäseneksi. Tempaus halusi muistaa kokouksessa myös Airia, joka on toiminut pitkän ajanjakson Tempauksessa. Kiitos Airille ja mukavia, ansaittuja eläkepäiviä!

Yleisurheilujaosto aktiivitoimintaan vuosien tauon jälkeen

Tempauksessa on saatu vuosien tauon jälkeen käynnisteltyä yleisurheilutoimintaa ja yleisurheilujaoston puheenjohtajaksi valittiin Jari Matinolli.

Seurassa on alkanut lasten yleisurheilukerho, jossa on mukana n. 20 lasta. Lisäksi Tempauksessa on useita aikuisurheilijoita, jotka ovat menestyneet yleisurheilussa kansallisella ja kansainväliselläkin tasolla.

Myös pesäpallojaosto ja kuntojaosto toimivat aktiivisesti entiseen tapaan.

 

Tyrnävän Tempauksen johtokunta vuodelle 2018:

puheenjohtaja Allan Jetsonen, pesäpallojaoston puheenjohtaja Päivi Hannuniemi, yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jari Matinolli, taloudenhoitaja Tuula Alatalo, Pentti Sipola, Anja Keränen, Marika Väliaho, Sari Vimpari, Jorma Ruotsalainen, Petteri Haapalainen ja Liisa Kylli.

Seuran sihteerinä toimii Maija-Liisa Prokkola.